TERVETULOA DA CAVALOILLE! TÄSSÄ ENSIMMÄINEN OSA:

472652.jpg

ssä on kanta-äiti  Natalie Da Cavallo hän on perhetavoitteinen kaksonen ja pitää blondeista, lihaksikkaista miehistä. Kiloja hän kammoaa. Mutta nyt, tervetuloa mukaan seuramaan Natalien elämää!

483988.jpg

Tässä on muuten Natalien ihana Maine Coon kissa Jimmy!

475597.jpg

Natalie meni ostamaan kauhean jättitontin tarkoituksenaan rakennuttaa hieno pinkki kartano, mutta tontin oston jälkeen rahaa jäi vain 4 800§ joten tässä on nyt hänen "kartanonsa". Ei, ei ei nyt täytyy lähteä kaupungille etsimään varakkaita miehiä!

475604.jpg

Natalie saapui tänne, Uimala nimiselle yhteisötontille. Kun Aurinko paistaa tänne on mukava tulla, mutta Natalien harmiksi ilta saapui nopeasti.

479282.jpg

Mies ehdokkaita oli monia. -Kenet näistä nyt sitten valitsisi, mietti Natalie.

477471.jpg

Tässä ovat nyt meidän rakastavaiset: Natalie ja Hemmo Remes! Hemmo on kaksonen myös  ja pitää lihaksikkaista blondeista ja jostainsyystä vihaa brunetteja. (Täytyy muistuttaa Natalieta ettei värjää ruskeaksi hiuksiaan :D)

477503.jpg

Natalie ei halunnut enää odotella, ja meni suoraan alusvaatteisillaan Hemmon kanssa naimisiin. Mies toi mukanaan vain vaivaiset 1 200 §! Miten he nyt pärjäisivät? (tosin mies on elävä legenda ja tienaa 3 300§ per päivä!)

477565.jpg

Hahaa! Meinasin jo turhautua kunnes kurkistin hemmon reppuun! Näin paljon tavaroita (tässä ei edes ole kaikkea, siellä oli vielä PALJON lisää kukkia tms. pientavaraa)! Kun kaikki myytiin rahaa tuli hieman yli 50 000 §. JES!

484299.jpg

Niillä rahoilla rakennettiin tälläinen tiili-linna. Huomaa myös uusi nurmikko :D (uima-allas ollaan rakennettu jälkeenpäin) ja talon takana on Natalien tomaatti viljelmät.

483992.jpg

Natalielle rapsahteli muutamia ylennyksiä tiuhaan tahtiin. Nykyään hän on passipoliisi, mutta miten käy Natalien uran kun mielessä vain perhe?

483940.jpg

Tässä muuten Hemmon täysin uusi look. (huomatkaa lacosten paita, Natalie osti sen juuri hemmolle.

483975.jpg

-Miten pytty voi taas olla likainen vaikka juuri sen siivosin!? ihmetteli Hemmo.

483979.jpg

Haahaa! Tässä meillä taitaa olla syyllinen! Tarkoittaako tämä sitä että????

483980.jpg

Natalie on raskaana!!! Ihanaa, pian syntyy esikoinen :)

483982.jpg

Aika hurahtikin nopeasti ja sieltä se jo putkahti :) Nimeä mietittiin pitkään ja kun Natalie halusi esikoiseleen jonkun nimen jota kaikilla ei ole, joten niimpä tämä äitinsä ihanat silmät perinyt poikavauva sai nimekseen Kanye

483989.jpg

Hieman ennen Kanyen syntymää perheeseen oltiin otettu myös toinen kissa joka oli kuin Jimmyn salainen kaksonen. (vain eri väriä) Kissa neiti sai nimekseen Candy. Toivottavasti joskus saataisi myös pikku-kissoja taloon :)

483993.jpg

Mitäs tämä nyt on? Äitiysvaatteisiin vaihtamassa? Näköjään Natalie odottaa heti edellisen perään jälleen vauvvaa!

483995.jpg

Natalielle eteenkin toinen raskaus oli vaikea päivät tuntui menevän vain Kanyeta hoitamassa sekä syödessä. Kun aamu sarastaa, Natalie painuu pehkuihin. -Tuntuu kun vatsassani olisi tuhat vauvaa! Huohahti Natalie.

484291.jpg

Onneksi Hemmolla oli runsaasti vapaapäiviä joten hän sai viettää paljon aikaa Natalien kanssa.

484292.jpg

Ja kiloja kammoava Natalie kuntoili paljon jottei raskauskiloja olisi kerinnyt kertymään.

484295.jpg

Kanyen syntymäpäivä koitti, ja ihan hyvän näköiseltä pojalta vaikuttaa!

495814.jpg

Tässä pojasta vielä vähän lähikuvaa. Vitsit kun rakastan noita silmiä :D

484296.jpg

Keskellä tyyntä kevät yötä kaikki Da Cavallon perheessä heräsivät Natalien tuskaisiin huutoihin. -AUTA HEMMO, MAHAAN SATTUU!!! Natalie kiljui. -Vatsavaivoja, mutisi Hemmo.

484298.jpg

Kyllä Hemmo ihmetteli kun tälläinen poikavauva (taas) putkahti maailmaan. Nimekseen hän sai yksimielisesti Orlando.

484302.jpg

Jessus! Kaksoset! Nyt sieltä tuli vihdoin tyttö Cavallojen sukuun! Nimekseen ihana neiti sai Adriana.

495834.jpg

Näin lopuksi vielä hellyyttävä kuva kun Natalie laittaa kullannuppuansa rakentamaansa pinkiin vauvan paratiisiin. Toivottavasti Natalie ei hemmottele Adrianaa piloille, kun pojalle oltiin varattu vain normaali sininen pinnasänky (takana).

495844.jpg

Heti kun hemmo huomasi moisen vääryyden hän rakennutti Orlandollekkin sinisen pikku linnan. Näköjään jako oli tapahtunut, Adriana on äidin tyttö ja Orlando isin poika.

Tähän päättyy ensimmäinen osa. Toivon että komentoitte, sillä kaikenlainen palaute on tervetullutta! Olen tekemässä erillisenä jaksona Da Cavallon talosta esittelyn, samantapaisen kuin Lc Diffelyssä oli. (http://cedilla.vuodatus.net).