(OSA EI OLE VIELÄ VALMIS!)

540179.jpg

Valitettavasti Sim Cityn sairaalassa ei saanut kuvata, joten kun pääsimme Natalien sairaala huoneeseen hän oli jo synnyttänyt ihanat kaksoispojat. Nyt hän joutui vaan makaamaan, koska synnytys oli ollut niin rankka.

540221.jpg

Oli maanantai aamupäivä, lapset olivat kouluissa ja aikuiset töissä. Oli myös se päivä, kun Orlandon ja Adrianan ensimmäinen koulupäivä koitti. "Vai että tältä se paljon puhuttu koulu-bussi näyttää... Harmi ettei äiti ole täällä." Orlando mietti astellessaan Adriana perässään koulubussiin.

540335.jpg

Ilta-päivällä koko perhe pääsi katsomaan Natalieta. Vierailulla keskusteltiin jälleen perheen lisäyksestä. Natalie ei tosin ollut aiheesta kovin mielissään, vaikka ennen kuin hän vanhentuisi liian vanhaksi perheeseen olisi saatava vielä toinen tyttö...

540178.jpg

Perhe kokoontuminen :) Hemmo oli taas taivaissa kun kaksi poikaa tuli... (Ne muuten on luomu kaksoset, ihme kyllä! Adrianan ja Orlandon olessa masussa nautittiin kylläkin juustokakkua, mutta poikien kohdalla ei) Pojat saivat nimikseen Jhonny ja Justin.

540379.jpg

Kun Natalie tuli suihkusta hän veti vain hiuksensa ponihännälle eikä meikannut. Nyt alkaisi kolmen päivän mittainen huilimistauko sairaalassa, ja sen jälkeen alkaa arki viiden lapsen ja kahden kissan kanssa.

542791.jpg

Kolmen päivän jälkeen oli kotiutumisen aika. Koska sairaala oli vain muutaman korttelin päästä Da Cavalloilta, Natalie halusi kävellä rattaita työntäen takaisin kotiinsa. Kävellessän hän havaitsi ilman muuttuneen hyytävän kylmäksi ja kietoi kaulaliinan tiukasti kaulallensa. Kun hän saapui kotiin ensimmäisenä silmään pisti etupihalle tehty luistinrata. Se oli lahja Natalielle ja koko muulle perheelle Hemmolta, ja nyt se oli viimeistään tullut. Nimittäin talvi. (vaikka lumi pysyi piilossa)

542804.jpg

Hemmo ja Natalie nauttivat suuresti Jhonnyn ja Justinin hoitamisesta, sillä saattaa olla, että kohta vauvoja ei enää tulekkaan, koska vanhemmat ovat jo niin vanhoja. Ei enää olisi kauaa siihen kun (toivottavasti) leppoiset eläkepäivät alkaisivat...

542813.jpg

Nataliekin päästi irti (ainakin hetkeksi) blondista jätti ponihännästään ja otti sakset ja saksi hiuksensa ja värjäsi rohkeasti punaiseksi. Kai hänellä oli jonkun sortin keski-iän kriisi menossa...Mut kuuluko siihen aikaan kapina? Näköjään. Natalien rakas täti, joka oli huolehtinut Nataliesta tämän olessa pieni, siittä asti kun hänen vanhempansa kuolivat draagisesti auto-onnettomuudessa nimittäin soitti pitkästä aikaa ja sanoi: "Ilma on nyt alkanut viilentyä, joten puehan lämmin villapaita päällesi, jottet vilustu!" Ja niin Natalie tekikin, mutta pian hänen päällään oli taas pieni toppi ja farkku-caprit.

542809.jpg

Illalla kun lapset oltiin saatu nukkumaan jäi vanhemmillekkin hieman omaa aikaa. He rojahtivat sängyn päälle ja kertoivat toisilleen päivän tapahtumia. Yhtäkkiä Natalie nousi istumaan ja katsoi Hemmoa suoraan silmiin. -Hemmo, mieti... Joka sekuntti me vanhenemme, emmekä voi sille mitään. Välillä tuntuu siltä, etten enää jaksaisi, mutta kun ajattelen pientä suloista tyttö-lasta se saa mieleni aina iloiseksi. Joten... Natalie selitti. -Shhh, Hemmo vain sanoi ja suuteli hellästi Natalieta. Sen jälkeen vetäydyttiinkin peiton alle, muttei ihan vielä nukkumaan...

542888.jpg

Tuon illan jälkeen Hemmo ja Natalie tulivat jotenkin läheisimmiksi. He tekivät kaiken yhdessä, siis aivan kaiken. Kyllä lapsilla oli nyt kivaa kun vanhemmat olivat toistensa parhaita ystäviä. Juoksumatolla Hemmo kerkesi jo miettiä, että ehkä olisi aika kertoa hänen ja Bäckmannin Maisan kanssa sekoilusta. Illalla tv:n ääressä Hemmo oli jo avaamassa suutaan, mutta kuitenkin mietti, että jos suhde kuitenkin kaatuisi siihen ja päätti vaieta asiasta- ehkäpä hautaan asti.

546983.jpg

Seuraavana aamuna Nataliella kärsi hirveästä pahoinvoinnista. Kyllä se nyt oli selvää, oli hän jälleen raskaana, mutta se että tuleeko jälleen poikia vai se odotettu tyttö, se selviää vasta silloin kun synnytys olisi ohi.

546980.jpg

Natalie ei ollut koskaan uskonut niihin kiinalaisten hömppiin, mutta kun Hemmo meditoi illalla Natalienkin mielenkiinto heräsi ja hän kokeili moista pahuuttaan. Pian hän huomasi, kuinka rentouttavaa meditoiminen on, ja pahoinvointikin näyttäisi olevan veks. Nykyään Nat onkin aina meditoimassa tai joogaamassa.

546999.jpg

Ja tietty esikoisesta oltiin ylpeitä, eka kymppi tuli! Eikä edes ulkovaatteita keretty riisua kun läksyjä oltiin jo taas tekemässä. -Nyt kun minä sain kympin, niin myös pidän sen, Kanye sanoi. Mutta mihin hänen huokailevat katseensa ovat kohdistuneet? Ai, se naapurin ihana Hanna Simpson oli kylässä...

547006.jpg

Aika kuluu nopsaan, ja paljon tapahtuu... Pian se jo huomataan kun pikku pojatkin varttuuu!!! ;D Tässä söpis taaperoksi kasvanut Justin. Se isukin nenä vaan pysyy ja pysyy... Kumminkin, luonne pisteet: s/s: 4   u/m: 8   l/t=8   v/l: 3   m/k: 3 =26 toimelias, menevä.

547019.jpg

Jhonnykin kasvoi. Skorpiooniksi tuli pistein: s/s:10  u/m:8   l/t:9   v/l:3   m/k: 1 =31 Elikkäs TOSI siisti poika + menevä ja toimelias ja todella marisija. Ja hophop Jhonny peilin eteen...

547024.jpg

Hemmokin oli löytänyt ulkoa jotain jännittävää... Ja purevaa. Jaiks.