Tervetuloa jälleen Da Cavalloille, tiedoksi kaikille että tässä jaksossa ei pahemmin tapahdu mitään xD No asiaan:

508337.jpg

Hemmo osti yhteisötontin ja rakennutti sinne kaikkea mukavaa ajanvietettä naapuriston simeille. Tietysti siellä oli myös tuo vehje kuvassa (jonka nimeä en muista) mutta kuitenkin se veloittaa simejä sen mukaan, kuinka kauan he viihtyvät tontilla.  Tontin nimi oli Yksi, kaksi miljoonaksi! No tienaakos se Hemmo miljoonaa?

508350.jpg

No ei ihan, mutta kuitenkin rahaa kotiin lähtiessä olikin melkein 90 000 simolenia!!! Hemmo kulutti tontilla aikaansa meditoiden, kalastaen ja pallokasvia myyden. Moisista myyjän taidoista ropisikin runsaasti asiakas-uskollisuus pisteitä, ja niillä Hemmo sai kaikki Will Wrightin rahapalkinnot, joten myös ne merkitsivät runsaasti summan lopputulokseen. (tarpeitten täyttämisen apuna oli myös tujakan tehokas tarmonaattori, urapalkinnoista).

508358.jpg

Jaiks!!! Kukas tämä neiti on!? Onko tuo Hemmo!? Pettääkö Hemmo Natalieta!? Tälläinen pusu kuitenkin ikuistettiin kameralle ennenkuin Hemmo lähti takaisin kotitontilleen. Lupaamme ottaa asiasta selvää viimeistään seuraavaksi jaksoksi, kun lähetämme Cheaters-kuvaajaryhmämme tutkimaan tarkemmin asiaa...

508369.jpg

Kotipuolella mukavaan kesäasuun vaihtanut pahaa aavistamaton Natalie vain hoisi puutarhaansa. Hän pomppi riemuissaan kun sai Hemmonsa takaisin kotiin, ja sen jälkeen alkoikin hurja sisustus ja remontti tuoreella rahatukulla.

508380.jpg

Tässä kuva pihasta.  Taloon rakennettiin pieni lisäsiipi, jonne tuli talon pieni kunto-sali ja vielä toistaiseksi tyhjä, beessi huone.

508387.jpg

Tässä alakerta.

508394.jpg

Ja tässä yläkerta, joka on omistettu kokonaan lapsien käyttöön. Leluja tulossa vielä, ja huoneet siustetaan kun lapset ohittavat taaperoiän. Vaaleanpunainen huone on Adrianalle, sininen Orlandolle ja vihreä Kanyelle. Vierashuonekin rakenetaan tänne ylös. Alempana valmistuneet huoneet:

522307.jpg

Tässä Kanyen huone.

522310.jpg

Ja Adrianan prinsessa-huone höystettynä jättimäisellä Marilyn Monroe taululla, joka on Adrianan kauneus pilkun kautta hänen esikuvansa.

522314.jpg

Kun vanhemmat huomasivat Orlandon kiinnostuksen takapihan kalastus lampeen huonekin sisustettiin siihen sävyyn.

522319.jpg

Tässä myöskin yläkerrassa sijaitseva pieni vierashuone. Kaippa sillä on sitten käyttöä kun lapsien kaverit tulee kyläilemään...

508403.jpg

Tässä vielä erikoisesittelyssä talon kuntosali, jossa voi harjoittaa ns. hupiliikuntaa (Natalie) sekä kunnon hikitreenejä (Hemmo) hippimusan soidessa.

522323.jpg

Ja olohuone jossa Natalien rakastamaa pop taidetta.

522326.jpg

Keittiö ovi-aukosta katsottuna.

522327.jpg

Vaalean sininen veski vähän oudosta kuvakulmasta otettu kuva, mut hei koko veski mahtu kuvaan! :D

508411.jpg

Ja pariskunnan vaalea, puuläheinen makuuhuone. Kuvassa on myös ehkäpä pientä vihjettä tulevaa perheenlisäystä ajatellen :)

508423.jpg

Kaikkien niiden puuhien keskellä Natalie ei huomannut kimppakyydin tulleen ja menneen, joten niimpä rouva kiirehti nopeasti perheen uudella autolla töihin.

508421.jpg

Natalie saapui töistä ylentyneenä rikospoliisiksi, ja samalla hän huomasi että oli tienannut pienen elämänsä aikana jo 10 000 simolenia.

508443.jpg

Hmpht, Adrianan hemmottelu jatkuu. -Olisikohan tytöstä perijäksi, mietti Natalie.

508449.jpg

Kolme syntymäpäiväkakkua oli nostettu pöydälle, tiedättekö mitä se tarkoittaa? Ensikerralla Kanye kasvaa lapseksi, Adriana ja Orlando taaperoiksi. Miten Nat ja Hemmo selviää arjesta kahden uhmaikäisen (xD) taaperon kanssa? Se selviää ensikerralla!!!